piF paF

piF paF

Anotace: ooou. myslím to zle. vážně. zcela.

Tečou mi slzy,
jako hrachy,
nemám žádný prachy
a ani kam jít.
Hodil by se skromný byt,
pistol a co pít
a taky ta svině,
co jí mám odstřelit.
Autor Elishabet, 01.09.2010
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí