Josef Jungmann

Josef Jungmann

Anotace: Jedna z mých uplně prvních básniček, takže tak 7 let nazpět :-D

Josef Jungmann slovník tvoří
jazykové bariéry lehce boří
Němčinu je jistě dobře znát
ale češtinu má přece rád!
A tak stojí na náměstí
ruce v bok a zatlé pěsti
Potom zajde do hospody
na pár kousků a dobré rady
V hospodě je múza polapena
na světě je čistonosoplena
Nápady tu mají dobré
čas i játra – všechno ztuhne
V deliriu dílů pět
přišlo pozdravit nás svět
Na šestý už peníze nezbyly –
ale co – alespoň jsme se opili…
Autor Chašmodský, 02.09.2010
Přečteno 272x
Tipy 5
Poslední tipující: Charibeja, ajlonka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bože to je parádní :-D :-D...ST

12.09.2010 23:27:00 | ajlonka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí