Tázavá

Tázavá

Anotace: Dospívající a nezapadající...

1.Šlapem nocí, šlapem dnem,
kolik toho víme a kolik vědět chcem?
To není otázka pro ty co nevědí,
to má být narážka na všechny co už ví.

Ref.
Proč máme trpět pro své štestí,
proč nejde žít jak volnej pták?
Kolik z nás drtí své sny v pěstích?
Kolik z nás večer nejde spát?

2.Nechceme žít tak jako vy
Nechcem se pořád , pořád jenom prát,
Toužíme žít ty svoje sny
Kdo pro nás najde světů řád?

3.Proč kouřit a s cizí holkou spát,
proč vlastně říkáš, že máš mě rád?
Vždyť já mám taky špatný dny,
tak jako všichni dospělý.

Ref.
Proč máme trpět pro své štestí,
proč nejde žít jak volnej pták?
Kolik z nás drtí své sny v pěstích?
Kolik z nás večer nejde spát?

Kolik z nás večer nejde spát?
Proč sakra nemůžeme spát?
Autor Evell, 02.09.2010
Přečteno 305x
Tipy 3
Poslední tipující: Matty09, Jiná, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten lehký náznak "nasrání" mě v tom zaujal.

02.09.2010 22:10:00 | Matty09

Protože přemýšlíme..co bylo a tak..

02.09.2010 20:06:00 | Jiná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí