Přítel

Přítel

Anotace: ..

Osamělá tváři v temnotě,
kam ty zrádci vezmou tě.
Utíkáš a nevíš vůbec kam,
každý druhý přítel je klam.

Jak poznat máš je ptáš se,
nevím řeknu ti jen snaž se.
Hodně naivní se býti zdáš,
svá tajemství si lépe straž.

Nemůžeš vše lidem svěřit,
nemůžeš všem tolik věřit.
Každé věty dá se zneužít,
na tvoje ztrapnění použít.

Přítel ti vždy rozumí,
snaží se být rozumný.
Nad vodou tě podrží,
tajemství si udrží.

Přítel je tamten cvok,
co udrží s tebou krok.
Co tančí s tebou v dešti,
co přání z ruky ti věští.
Autor Hachi, 02.09.2010
Přečteno 275x
Tipy 5
Poslední tipující: al-pacino, boruvka175
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherná, upřímná..:)

03.09.2010 22:53:00 | boruvka175

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí