Chtivá...

Chtivá...

Anotace: (3.9.2010)

zažili jsme spolu svítání
naše těla pohltila zář
žádný hřích a žádné pokání
v blízkosti jen Tvoje tvář

skrz moje skleněné brýle
zkoumavě si Tě prohlížím
užívám nádherné chvíle
k Tobě se lehounce přiblížím

prsty si s Tvými vlasy hrají
mé oči na Tebe chtivě hledí
rty Tě doslova vysávají
vyčkávaj přitom s odpovědí

...
Autor B.a.r.b.a.r, 03.09.2010
Přečteno 264x
Tipy 8
Poslední tipující: Isquieasuus, Bíša, Skalsky Pavel, labuť, CULIKATÁ, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí