Tvůj spánek střeží osud

Tvůj spánek střeží osud

Když zavřeš oči
svět jiný se ti zjeví
můžeš dělat
co se ti zlíbí
a nikdo o tom neví
můžeš si hrát
a říkat blbin věž
beztrestně lhát
a podvádět též
jsi najednou mezi
jednookými králem
můžeš mít všechno
ale vystačíš i s málem
můžeš si vybrat
nejlepší cestu cest
můžeš se kýmkoliv
po ní nechat vést
bude Ti líp
než ti bylo dosud
zkus se trochu uvolnit
Tvůj spánek střeží osud
...
Autor TedelyBear, 03.09.2010
Přečteno 253x
Tipy 16
Poslední tipující: Bíša, Květka Š., Skalsky Pavel, James Libustka, labuť, CULIKATÁ, WAYWARD, Veronika.P, Monicckaa, Casssidy, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí