Štěstí se utváří z nitek

Štěstí se utváří z nitek

Nad hlavou měsíc
tiše se sklání
pomalu se pohybuje
a vkládá se do strání
a do potůčku v lese
a do stromů všech
mě však prozatím
úlevu nepřinese
plná bolesti
oslepená
nevidím na druhý břeh
...
až měsíc nade mnou
mě políbí do skrání
až zjistím jednou
že to bylo normální
až budu věci
brát s lehkostí šneka
až jednou zjistím
že mě v životě
mnohem víc čeká
pak budu z ticha
zaujatá
tou chvílí
která bude věčná
štěstí se utvoří
z nitek nekonečna
...
Autor TedelyBear, 03.09.2010
Přečteno 260x
Tipy 22
Poslední tipující: Linzerka, Bíša, Gabrielle, Květka Š., Skalsky Pavel, James Libustka, labuť, CULIKATÁ, WAYWARD, Monicckaa, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezkej životní postoj.....ať je brzo líp !

03.09.2010 23:17:00 | KirstenSnipe

Hezky jsi to napsala.... vše je v nás...

03.09.2010 07:54:00 | labuť

...přeji ti ať pochopíš co jsi napsala ST

03.09.2010 02:39:00 | WAYWARD

hravá, nežná, smutná...ST!

03.09.2010 01:31:00 | Veronika.P

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí