Rozfoukané snění

Rozfoukané snění

Anotace: ...

Foukáš mi do vlasů písničku veselou
prý ať se myšlenky v mý hlavě neperou

Bude to dobrý...,vyprávíš pohádky
mám nebo nemám vrátit se nazpátky

sedím si na schodech a něco mě hřeje
miláčku zahnal jsi mračna beznaděje

A v noci pak na tvrdém čalounění
řekneš holčičko: teď seberu ti snění...
Autor Stanya, 03.09.2010
Přečteno 347x
Tipy 3
Poslední tipující: Marfuša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně napsané.

03.09.2010 15:26:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí