Prstýnek

Prstýnek

Anotace: blýskavý...

Kroužek z mosazi
kamínek duhu skrývá.
Na špejlích upevněn
pro tebe k mání bývá.

Prasátko oběť vydalo
za olověných broků pár.
Dobrou trefou získaný
pro spanilou ženu dar.

Do ryzosti kamene
hodně karátů schází.
Však jako pravý diamant
záblesky po okolí hází.

Toužíš šperk věnovat
nějaké dívce vnadné.
Jednu si vykouzlit chceš
vždyť je to tak snadné.

Slzy v jejích očích
budou tvou odměnou.
Polibek na ústa rudá
nabídne ti výměnou.

Marně klenotem otáčíš
kolem prstu se kroutí.
Nediv se že tě neslyší
je jenom prstýnkem z pouti.

Nehledej zázraky
nečekej na štěstí.
Splnit touhy nemůže
ten kousek kovu sevřený v pěsti…
Autor Modrý Adept, 06.01.2006
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jasně, že jo!!! Mylíš se M., fakt.

31.01.2006 10:15:00 | Hančí

I kdyby ten prstýnek byl z pampelišky,tak po duši pohladí a srdíčko zahřeje.

06.01.2006 21:29:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí