Dálky volání

Dálky volání

Anotace: ...z práce mě vyhání :) I tak se dá těšit v pátek na neděli.

. . .

Dálky volání
když ozvěny křik
nese se ránem
to pravidelně
budík vyzvání
a v realitě jako mžik
chceš být svým pánem.

Pár hodin do neděle
dělí naše přání.
Vydrž- vylez
z podpostele,
už jen chvíle zbývá,
než opět pohltí nás
to příjemné zatoulání.



. . .
Autor Dekadence, 03.09.2010
Přečteno 423x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, James Libustka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí