Křídla přátelství

Křídla přátelství

Anotace: ...

Tvoje křídla, podobná těm Ikarovým
se nade mnou roztavily.
Nesly mne životem tvým
a nikdy mě neshodily.

Teď však vosk se rozpouští,
peříčka přátelství nás opouští.

A slova míru, zmírají ve víru chyb.

Měls uvěřit tomu kupci,
co kupoval tvoji důvěru.
Měl ses podívat do očí tomu kupci,
nikdy bys neviděl nevěru.

A na jeho zádech, křídla Ikarova,
co tě nenechaj zabít se na tvých pádech,
dokud nezradíš je znova.

Teď však vosk se rozpouští,
peříčka přátelstvní nás opouští.
Autor Roheline silm, 03.09.2010
Přečteno 524x
Tipy 2
Poslední tipující: Modrý Anděl, Johoo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí