Podpora

Podpora

Anotace: Občas nemůžeme udělat víc,než stát za někým, kdo nastavuje svoji tvář a přece si tohle lidé v dnešní době tolik rozmýšlejí.....

Když si čtu ta všechna slova,
když čtu je, ten čas je zpátky.
Nelituju, neškrtám, však stále splácím splátky.

Koupit dům a na něm věcné břemeno,
ptal jsem se, však ústy prodejce, nebylo to sděleno.

Tak učil jsem se znova psát a číst, hlavně mezi řádky.
Chci splácet své a né ty cizí, neodbytné splátky.
Někdo platí o život a nemovitost schází.
Když zeptáte se " co to děláš? ", nechápe , že sází.

Nesází strom ani nic, co plody plodí.
Je jen nástrojem, co cizímu se dneska hodí.
Jen štítem pro slabého,co po tom světě "nějak jinak"
chodí.

Říká se tomu zkušenost a vím, že tohle člověka změní.
Vadí mi nespravedlnost,lhostejnost a "zákony",co dají za pravdu zkušenému lháři a nechtějí pochopit, že i v dnešní době dokážou být lidé naivní, tak nějak lidsky,..
Nemožné pane, v dnešní době naivita, snění ?

Ty jsi ten lepší !
Autor KirstenSnipe, 03.09.2010
Přečteno 257x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co na to řéct... dění života, kdo by jej mohl změnit :o( Za Tvé dílko dávám ST!

03.09.2010 21:48:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí