Bezedná noc

Bezedná noc

Anotace: ..

Sbírka: Noci duhové

Bezedná noc
mě pohltila
a já klesám dolů
jak kámen v moři

Její síla mě
omámila
zažívám muka
jak Záhořově loži

Nemohu usnout
nemohu spát
Ať hlavu mi setnou
ať zmrazí mě chlad

I měsíc zhasnul
jsem sama
pod temným stropem
a v hlavě jáma

Myšlenky flopem
vrhají se skrze oči
a mozek z toho
trochu zvrací
(netoužil po kolotoči)

Tak nekonečné
houbové ticho
s vláčností
cukroví

Působí těžce

Jako

Když

Láska

zabolí
Autor Lioness, 03.09.2010
Přečteno 316x
Tipy 7
Poslední tipující: susana načeva, Larey, Bíša, Agniezka, CULIKATÁ, Matty09
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle je velice zdařilé dílo!:)

09.09.2010 15:48:00 | susana načeva

Můj učitel na ZŠ říkal, že ticho léčí. Třeba budeš mít pevné zdraví ;-)

03.09.2010 22:23:00 | Matty09

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí