Poslední láska

Poslední láska

Anotace: všem, kdo jsou Zamilovaní

Ta skrytá ubytovna uprostřed nádherného lesa
z lesních dělníků zbyl jen prach na chodbách
a režná vůně ve žlutých záclonách

Řekla jsem: "Pojď, zapálíme to tady!"
A tys mě líbal dál... a smál ses do mých řas
"Ty máš tak plné srdce lásky, Lásko!
Ty taky, Lásko...

... myslíš, že budeme Zamilovaní pořád?
... nadosmrti?
... určitě!

Lásko!
Lásko...

Dej mi ještě pusu
slaďoooouuuuliiiinnkkokokokouuuuuuu

Slyším holiny...
lesních dělnic... "

Končím se psaním
Tohle byla moje poslední básnička o lásce
Už na to seru
Autor STIMPRE, 03.09.2010
Přečteno 330x
Tipy 14
Poslední tipující: Bíša, Mbonita, Danger, Verena, CULIKATÁ, labuť, ziriant, Matty09, Žqáry
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Láska bolí,ale taky ti dává chuť žít.Vydrž,fandím ti.

05.09.2010 17:00:00 | Danger

STTTTTTTTT...až na ten poslední řádek, tomu nevěřím :-)

04.09.2010 14:06:00 | Verena

Kolikrát já už se na to chtěl vysrat! st

03.09.2010 23:49:00 | Matty09

S tím rumem to byl můj nejodvážnější kousek.

03.09.2010 23:41:00 | Žqáry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí