Lucie

Lucie

Anotace: .................

Vidím stále na staré zdi
tvou jedinou fotku co mám
tvůj úsměv dodává té zdi
krásu, kterou by jinak neměla

ledový déšť nám brání
spolu být…je to naše hradba
ta zeď, kterou hlídá dvanáctihlavá saň

jak jí jen porazit
kde máš v sobě tu skrytou sílu
co jen zlomí ten Damoklův meč
Lucie co jen noci upiješ

tolik bych chtěl
vidět tvou tvář
na dalším obrazu
cítím se jak slepý malíř
bez své inspirace
ten co je ztracen ve velkém sále
prosím Lucie
dej mi napít doušku z jedné noci…
Autor Vlk v rouše, 03.09.2010
Přečteno 284x
Tipy 16
Poslední tipující: Laivindia, čokoládka, Bíša, její alter ego, PrinceznaHeliovýchbalonků, Kristine Clary-Aldringen, Květka Š., CULIKATÁ, E.deN, Dota Slunská, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ááách ááách ano. Ne, vážně, je to dobrý, je v tom mé jméno a líbí se mi to víc než by mělo ;)

05.09.2010 00:45:00 | její alter ego

Jsi jeden z mála, kdo umí psát o běžných tématech tak, aby to nebylo klišé.

03.09.2010 23:42:00 | Elvien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí