Fcb

Fcb

Anotace: ***

Facebook, co zahlcuje hlavu,
přivádí nás do prazvláštních stavů!

Přidej si mě do přátel,
radí šéf,
buď můj kámoš,hej!
Druhý den v práci
pořádný stěr,
nepracuješ pořádně,
na fotkách si pařila,
děláš si ze všeho rej!

Přidej si mě do přátel,
říká starý známý,
a vlez přítelkyni
do soukromí,
teď i mi.

Už ji nemám.

Naše data, fotky, lidi,
jsou tak blízko našim očím
a přitom se odcizili.

Na status když píšu
pro čtyřista lidí,
tak trošku se stydím,
budou na mě milí?

Kolik z těch mých přátel
stojí za to odměnit
informací o tom
že hodlám se oženit!:)
Autor jerabina, 04.09.2010
Přečteno 299x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, Niky88, malá slečna, CULIKATÁ, Matty09, devcatko z jetele
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí