Světlo ve tmě

Světlo ve tmě

Anotace: ...

Až dojdeš na samý konec temné cesty,
tam, kde nebe nekrášlí jasné hvězdy,
vzpomeň si na dětství v náruči hřejivé,
jež symbolizuje vše drahé a vše živé.

Poupě naděje vzkvétá v každé chvíli,
i v té, během níž jsme jen marně snili.
Však na úhlu vašeho pohledu záleží,
co si vyčtete v dnešní kupě depeší.

Černá může být pouze odstínem bílé,
zlost snadno promění se v něco milé.
A proto, až dojdeš na samý konec cesty,
hledej na nebi ty nejjasnější hvězdy.
Autor Wyrda, 04.09.2010
Přečteno 246x
Tipy 11
Poslední tipující: malá slečna, Gabrielle, CULIKATÁ, Matty09, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherně napsané...světlo ve tmě je důležité! ST.

04.09.2010 07:27:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí