Noc

Noc

Anotace: ...

Když noc mě pevně obepíná
svojí temnotou,
strach necítím ..
Její paže jak netopýří křídla
semknuta nade mnou.
Jak do pavoučích sítí,
zachytím se do svých snů,
pak po tenkém vlákně
až k branám hvězd,
poklonit se těm tisícům.
Autor Ev, 04.09.2010
Přečteno 287x
Tipy 1
Poslední tipující: malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí