S N A D

S N A D

Anotace: hmmm

__________________________________

Zametený den

A v sobě poklízíš

Vše zas tak jak býti má

Snad vydrží to již

Nesvedu , už více asi

Krásná Snová Paní

Posbírám se znovu

V klidu někam do ústraní
___________________________________
Autor Báček, 04.09.2010
Přečteno 287x
Tipy 4
Poslední tipující: Vanilková Ninja, Le ver luisant, malá slečna
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý den by se asi uklidit měl,ale kdo by to vydržel.

03.11.2010 20:04:00 | takova

inspirace, někde jsem četl zametený den v sobě uklidíš

04.09.2010 18:55:00 | Báček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí