VYKŘIKL NĚKDO DO NOCI....

VYKŘIKL NĚKDO DO NOCI....

Anotace: výkřiky do noci....

Vykřikl někdo do noci
"co zas svět to chtěl"
proč nám se vrací
co už každý zapomněl

Potom jak opilé stíny
hledají nové paprsky
nemají zábrany
zůstanou prázdné masky

Kdo má život v moci
jen v slunci,se stín chvěl
jen tiše záviděl
že vykřikl někdo do noci

"Že nepoznáme své viny"
mlčenlivé odlesky
hatí krásné plány
černobílé obrázky

To jen každý se chvěl
zázraky prázdných těl
proč k nám se vrací
Výkřiky do noci.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 04.09.2010
Přečteno 292x
Tipy 21
Poslední tipující: Vjeršotepec, Psavec, Mbonita, PIPSQUEAK, Kapka, Bíša, Gabrielle, Javavia, WAYWARD, malá slečna, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí