Den v Lednu

Den v Lednu

Anotace: Pocity z jednoho zimniho dne

Tma je a zima
Listy se třesou
Pokud vůbec nějaké jsou
Ve městě, v prachu, na náměstí
Šklebí se díra
Šklebí se, protože není nikdo
Kdo by ji zacelil.

Varovné pásky vlají ve větru
Jako by říkaly
„Nemáš tu spadnout, ale co
je nám po tom!“
Jako by říkaly
Že nás mají v paži
Že jim je jedno
Jak se lidi snaží
Že je ten ubohý svět nezajímá.
Ve větru vlají, listy se třesou.
Je zima.
Autor Adel, 04.09.2010
Přečteno 249x
Tipy 1
Poslední tipující: Sladkalu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí