DOBRÝ I ŠPATNÝ VĚCI SE DĚJÍ

DOBRÝ I ŠPATNÝ VĚCI SE DĚJÍ

Anotace: ŘÍKÁM SI VYDRŽET BUDE LÍP ALE Mé SRDCE DOSTÁVÁ OPRAVDU ČOČKU A NENÍ TO JEN MÉ SRDCE ALE I VÁS OSTATNÍCH CO TRPÍ JEŠTĚ ŽE KDYŽ PROŽÍVÁME!! NAJDEM LÁSKU KTERÁ BOLEST SLEPÝ MÁME CHUT DÁL JÍT!!

DOBRÝ i špatný
věci se dějí
jednou lidé brečí!!
po druhý se smějí!!
Jak se stane něco dobrého
usměvává tvář
jak špatného!!
pročítáš snář!!
chodíš jako z mámený
zahalená tvář!!
můžou po tobě házet kameny§!
strefovat se slovy!!
chceš promluvit si z BOHY!!!
nevnímáš svět!!
ČAS!!
chceš vrátit zpět!!
smůlu máš !!
pravdu nenacházíš
s kamarády u piva se scházíš
Dobrý i špatný
věci se dějí!!
jednou lide brečí
po druhý se smějí
dobrou věci je najít lásku!!
i když člověk
dává srdce v sázku
má pro co žít!!.... Být!!
Autor pepa čech, 04.09.2010
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí