Cestovní

Cestovní

Anotace: ...

Jsem šťastná, jedu vlakem,
míjíme pole s vlčím mákem
a střechy garáží a domy,
svět rozpadlý na atomy,
ostnatý drát a v plotě díra,
míjí mě Jasněnka a Jíra,
dopravní značka slepá ulice,
nápis na skladu: munice.
Už vím, kdo financuje stavbu,
přeji všem kolem šťastnou plavbu.
Autor Inge, 05.09.2010
Přečteno 252x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí