Život

Život

Anotace: báseň, která se ve mně zrodila z ničeho nic :D

Život

Žít je složitý,
smát se když pláčeš,
jako nosit batoh kovový,
když si říkáš: je to načeš?


Slzy dívky,
ty se jen díváš,
ale nekoupil sis lístky,
proč o konci sníváš?



Já v měsíc vzhlížím,
proč se to stalo?
já se pomalu do jinýho světa plížím,
proč to temno zlo k nám pustilo?



Už ani kouzlo,
které umím,
nezastaví to zlo,
které nevědomě šířím.



Slzy,
družky smutku,
co je na mém skutku?!
Mám nechat v sobě vybouhnout tu sopku?
Autor Jasmína Večerní, 05.09.2010
Přečteno 285x
Tipy 5
Poslední tipující: malá slečna, Agniezka, CULIKATÁ, Žqáry
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

06.09.2010 20:21:00 | Jasmína Večerní

... radši ne, zkus to vyběhat...

05.09.2010 13:34:00 | Žqáry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí