tři

tři

Anotace: .-.

Jak němý slepec zpívá,
že spoléhá se na zrak,
černí hledí do nebe se dívá
on všechno ví, z čeho tebe,
trefil by šlak.

němý slepec asketa,
černý stín vrány,
krví zlitá tapeta.
on bloudí někde mezi námi.

Až když němý zpěv uslyšíš,
ze dne zmizí čerň,
pak branou lásky prostoupíš
a slepec, uvidět tě bude smět.

Až uslyšíš jeho zpěv,
on zahodí bílou hůl
až uvidí tvůj božský zjev,
tak dá ti svýho srdce půl.

Kyž toho se dočkáš,
zas bude svět krásný,
na němého slepce svého počkáš,
a uzdravíš jeho rány,
svět bude zas sladký.

Hej! slepče! tak pospěš!
Pěj! Té krásné slečně,
je smutná, tak ať jí srdce zahřeješ!
Autor Peaceter, 05.09.2010
Přečteno 231x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherné,krásné a něžné pohlazení;-)

05.09.2010 21:15:00 | MorrisonJim

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí