čtyři

čtyři

Anotace: .-.

Já, lahev vína,
A pan Kryl mi zpívá.

Tužkou ryju do papíru
píšu jak mi chybíš
píšu básně dokud se neožeru.
Až pak usnu, ve snu tom, mé vlasy políbíš.

Ty, něžná víla,
Jsi mi milejší, než milá.
Autor Peaceter, 05.09.2010
Přečteno 238x
Tipy 1
Poslední tipující: dream in emptiness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí