Lunapark.

Lunapark.

Anotace: Popisek k ilustraci.

Křik.
Svět se zrcadlí
ve zbytcích okenních tabulek.
Co myslíš, že se děje?

Světla.
Nezřízené pády vzhůru
a dolů dokola.

Letíš dráhou života
na kolotoči
v lunaparku snů.

Zavíráš oči.
Sestra křičí ze spaní.
Umlčím ji, napadne tě.

A nikdy už
nesesedne z kolotoče.
Labutí lodičky
má nejradši.
Autor l'âme, 05.09.2010
Přečteno 251x
Tipy 2
Poslední tipující: Jiparo, Severka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí