Čarokrásná víla

Čarokrásná víla

Anotace: Stalo se jednou v červenci na zřícenině Vikštejn...

Za noci vlahé,
paměti blahé,
na starém hradě,
v kapradí, trávě,
právě se myla
nádherná víla.

Po nebi jezdí
třpytivé hvězdy,
měsíček svítí
svou zlatou nití,
větříček fouká
a sova houká.

Víla tam stojí,
rány si hojí,
nohy si smáčí.
Pak lehce křáčí
ke svému muži-
dává jí růži.

Víla je krásná
jak hvězda jasná,
jak vonná růže.
Všecinko může.
A zvlášť mást muže.
Autor semiramis, 07.01.2006
Přečteno 367x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No každopádně to má skvělej rytmus... no myšlenku vlastně taky :-)

09.01.2006 17:48:00 | Manik

tirádovej rým, to už jsem tady dlouho neviděla... díky za připomenutí

07.01.2006 13:47:00 | SNOWGIRL

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí