...to the hell...

...to the hell...

Anotace: suďme a buďme souzeni...(napsána 6.9.2010)

Až jednou na to přijdou
oni zabijou nás...
až jednou na to přijdou
nasadí želízka...
po zádech jde mi mráz.

Však teď jsme tu schovaní
...před světem...
se svou vstupenkou do pekla
že byl jsi dítětem?
Vždyť jejich krev netekla.

Jsme tu spolu
dva padlí andělé
polibky vykoupí nás
anebo navždy zatratí.

Co stane se, až se to semele
až stane se, co nikdo nevrátí?

Pomluví nás
zatratí nás
zabijou nás

Ne, zabijem se sami
sami sobě odevzdaní.

A je toho tolik, co jsem neřekla
a je mi jedno, že padne šach mat
a je mi jedno, že padám do pekla
je mi jedno, že budou se nám smát.

Vždyť teď jsi tu se mnou...
tak o co víc ještě stát?
Autor mauvais-ange, 06.09.2010
Přečteno 235x
Tipy 4
Poslední tipující: Zorenka Ježková, Severka, Izza, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No,je to pěkné-je a je!:)

10.09.2010 16:24:00 | Zorenka Ježková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí