Duhová víla

Duhová víla

Anotace: Další z krátkých básniček pro Dott ..

Jsi má duhová víla,
tančící v kapkách deště,
nemohu se tě nabažit,
chci stále víc, chci ještě.
Rozjasnila jsi můj černobílý svět,
jak omalovánku jej vybarvila,
už to nelze vrátit zpět..
Autor Ev, 06.09.2010
Přečteno 328x
Tipy 3
Poslední tipující: malá slečna, Skalsky Pavel, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí