Ztracené iluze o svém okolí

Ztracené iluze o svém okolí

Anotace: Nikdy se mě nesnažte pochopit ... Nejde to !!!

*
Sedím.
Snažím se myslet na to jak dál.
Na stole panák, v ruce cigaretka.
Kouř mi těžce zaplňuje plíce.
*
Dusím se!!!
*
Vše se mi akorát sere.
*
Škola dodělaná, práce žádná.
Dlouho volný, láska žádná.
Času mnoho, co ale dělat.
*
Přátelé na mě serou, asi jako každý.
Řešit to pitím?
Nepomůže to, věřte mi.
Čím tedy?
*
Utápět se v sebelítosti?
Zahrabat se a nevylízat?
*
Přitom život umí být i krásný.
Občas.
Jen umět hledat příležitosti.
Proč jen mě se vyhýbají?
Co dělám špatně?
*
Jít proti a pochytat co jde.
Opustit tohle město.
Tyhle zkažené lidi.
Samá lež a pomluva.
*
To není nic pro mě.
*
Vezmu si tedy věrnou lahev.
A vstříc novým dobrodružstvím.
*
Autor Spajdy, 06.09.2010
Přečteno 352x
Tipy 7
Poslední tipující: Iv, Gabrielle, Elisha, Any 4, malá slečna, WAYWARD
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já tě taky chápu.Ale nejde to tak věčně i když je to těžký.
Alkohol ti nedá odpověď,ale pomůže ti zapomenout na otázku:-)
Jen vsuvka-někde jsem to četla a pobavilo mě to.Jak výstižné.

24.11.2010 01:49:00 | Iv

kolikrat uz jsem nad tim premyslel

12.09.2010 12:48:00 | Spajdy

A co takhle velkej krok, něco najít, letenka nebo lístek na vlak...

12.09.2010 12:28:00 | Elisha

...pochopit to jde,já tím taky prošel a jsem tu,jen ještě piju,ale z jiných důvodů :)

07.09.2010 00:32:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí