Malý černý sešit

Malý černý sešit

Anotace: Je to poměrně depresivní lyrika...

Slova, stovky slov.
Promrhaný inkoust, nepřeberné množství papíru, poskvrněného.
Špinavého od nepřípustných myšlenek.
Hořká zbytečnost zrcadlící se v čerstvých, fialově modrých, kalužích.
Rozpité, nečitelné písmo.
V sešitě, o který zachytává se můj život.
Tady vyvěrá nejhlubší deprese.
Tady začíná krveprolití.
Tady ocel klestí cestu potůčku, jehož šumění tolik uklidňuje.
Když mám pocit, že to dnes skončí, že se můj svět musí zhroutit.
Jediná záchrana bloudí v nekonečnu.
Abstraktní toužení splývá s konkrétní bezvýchodností.
Dávno nevěřím. Není v co...
Autor Mareritt, 07.09.2010
Přečteno 257x
Tipy 11
Poslední tipující: Psavec, WhiteSkull, Skalsky Pavel, Petbab, CULIKATÁ, synanceia, James Libustka, Žqáry
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi pro sebe to nejdůležitější...

07.09.2010 11:10:00 | Žqáry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí