Květ

Květ

Anotace: Taky trochu starší záležitost ..

Smím přirovnat Tě k spanilému květu,
jež večer ulehá jak křehké poupě
a ráno se má k světu.
Rozvine své lístky okvětní
a růží se stane dříve než se rozední.
Stejně tak rozkvétá Tvá krása,
vždy když tě spatřím,
když přivyknu Tvé vůni,
mé srdce jásá ..
Autor Ev, 07.09.2010
Přečteno 343x
Tipy 4
Poslední tipující: WhiteSkull, James Libustka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí