Andělé

Andělé

Anotace: Mám ráda andílky

Když není mi vesele
smutek mám na líčku
Buclatí andílci
těší mou dušičku

Andílek - děťátko
sedící v květině
Těší mě děvčátko
v každičké vteřině

Druhý má šatičky
a knížku v ruce
Pohledem matičky
těší mi srdce

A ještě andílek domácí štěstí
ruce má pod bradou nesvírá pěsti

Miloučké bytosti
s pohledem zasněným
Pomůžou k radosti
všem duším spřízněným
Autor ada.cat, 07.09.2010
Přečteno 306x
Tipy 4
Poslední tipující: ZILA78, Petbab, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Také miluji andílky:-)).

07.09.2010 14:27:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí