Zpívat píseň tolik známou

Zpívat píseň tolik známou

Anotace: ...

Tišit sen, jenž budí mě
závěje klidu nutí mě
zpívat píseň tolik známou

V slunečním svitu je chuť žít
ve stínu je ten zvláštní klid
jenž nutí mě zpívat tu píseň známou

V dotycích touhy je ten žár
jenž nutí mě jíti stále dál
a zpívat tu píseň tolik známou

Záchvěvy strachu, v srdci jen
Úzkost jenž niči tak krásný den
a začít zas zpívat tu píseň známou
Autor elfik0024, 07.09.2010
Přečteno 223x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí