Díky osudu

Díky osudu

Anotace: nahraná píseň jest uložena zde : http://leteckaposta.cz/316097630

Sbírka: nejen šansony

C
Snad díky osudu
Ami
potkávám osobu
F
co splní mi můj sen
G
a vytočí mě z kola ven

C
Já díky osudu
Ami
už tady nebudu
F
odcházím na svůj hrad
G
tam má mě asi někdo rád

C
Já splním si svůj sen pouhý
Ami
lásky mé a mé touhy
F
domeček, v něm být
Fmi
o štěstí si snít
C
hm, hm,
G C
bylo by hezký tak žít

C
Ten osud mi přivál
Ami
jenom pláč a žal
F
a teď mě učí hřát
G
úsměv, radost rozdávat

C
Však musel přijít ten
Ami
jen ten, kdo na to měl
F
svou silou povzbudil
G
a nový život probudil

Já zpívám zase písně své
Ami
o tom, jak je zářivé
F
mít někoho rád
Fmi
a láskou se zas smát
C
hm, hm,
G C
jak je to hezký zas hřát

C
Já díky osudu
Ami
potkávám osobu
F
co splnila můj sen
G
a přinesla mi hezký den

C
Své díky chci Vám vzdát
Ami
už není důvod lhát
F
už mám zas duhu svou
G
a zpívám píseň barevnou

C
Já splním si svůj sen pouhý
Ami
lásky mé a mé touhy,
F
domeček, v něm být
Fmi
o štěstí si snít
C
hm, hm,
G C
jak je to hezký tak žít
C
hm, hm,
G C
jak je to hezký tak žít
Autor wanuny, 07.09.2010
Přečteno 296x
Tipy 4
Poslední tipující: Ishtar, CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí