otázka x odpověď

otázka x odpověď

Anotace: surreal

je to otázka básně
je to otázka rozptýlení
je to otázka snění
je to otázka pochopení
koukám a ty koukáš
zdá se ti a já to slyšim a
vidim a v poslední řadě
cejtim
na co koukáš
když nekoukám já
a na co
koukám když koukáš ty
koukáme a škádlíme a
znásilňujeme déšť
vybíráme schránky
co jsou prošlý
posíláme vzkazy
co jsou nedoručený
kam jde ten měsíc
kam se schovaly
a kde zemřely
ty nejlepší hvězdičky na světě

kynou
a
koukaj
koukám
a
čekám

a já se
pekelně
dočkám
Autor humus, 08.09.2010
Přečteno 266x
Tipy 4
Poslední tipující: pamp_elka, Niky88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí