Dekadentní malíř

Dekadentní malíř

Anotace: .... horor

Maluji podle Degase

Měsíční paletu

A už zase

podobá se baletu

V šatně školaček v naškrobených
sukničkách
a jejich zaschlé trémě
tolika hodinám dřiny
a buzerace
Paní učitelky
v šedém sametu
Dokonalosti co se neodpouští
nervózním rodičům
jejich ambicím
jejich pláči

Maluji v uličkách kde dávno
klesnul prach
Maluji samotu co spala
na řasách
Pálení na hrudi
dívku co bledne
Den co mě zastudí
dopoledne

Dnes podle Degase
Zítra zas Monet
Sukýnka párá se

Bude to bolet
Autor Jasmin de Paris, 08.09.2010
Přečteno 466x
Tipy 10
Poslední tipující: teď už nikdo, Psavec, Denael, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí