Dávný čas

Dávný čas

Anotace: lyrická báseň o konečné apokalypse světa.

Kapky rosy na polštářích,na polštářích snů,
čekají na lidi těch dávných, pradávných dnů.
Čekají jak mladí pošetilý lidé,
jak víly, jezinky, krásné a lstivé.
Dočkaj se jednou snad návratu lidí,
tvorové překrásní, oni to vidí.
Vidí, že není tu naděje žádná,
na návrat nepřátel, které si žádá.
Před lety dávno tu bývali lidé,
pak na svět dolehli příšery zlivé,
Zničily nadobro krutý svět náš,
potom už nestačí, že lásku máš.
Sami se zničili bláhový tvoři,
nevěda pomoci, krásně tu hoří.
Pak už jen hoří...
Autor Mania Dardeville, 07.01.2006
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No forma opět dobrá. zase tam byla spousta chyb (používej třeba opravu pravopisu ve wordu)... Myšlenka je zajímavá, ale dala by se opět vyložit více způsoby...

17.01.2006 13:40:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí