šach mat

šach mat

Anotace: ...

Kolotoč vzájemnosti je propleten vlastní slastí
Kronika dne je psána inkoustem z vlastních duší
Desatero nahradilo čtvero ročních dob
Blázen nese loutku kata na šibeniční vrch

Dny se ubírají shrbené k tichým večerúm
Nemám tušení kde nachází se svatý Grál
Písky stále po dunách plynou, tam kde po vodě prahnou
V ty dny se stávám k pravdě vlastní branou

Touha s pugétem bez květu pyšní se k světu
Bytost v kápi za partičku pexesa nabízí zlatku
Čas plyne, nespěchá... vždyť není kam
Kola osudu vše semelou, ať jsi pán či kmán
Autor Valemart, 08.09.2010
Přečteno 219x
Tipy 5
Poslední tipující: susana načeva, labuť, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí