Druhý den o vodě a chlebu

Druhý den o vodě a chlebu

Anotace: Už v osamocení. Vzpomínání.

Sbírka: Dny o vodě a chlebu

Rapidně stoupat po blizně sasanky,
zápasit pod nebem z rozkvetlé pohanky,
na gauči spořádat západní tatranky,
a při tom zastavit rouhačské pohádky.

Jak letět si suše,
s nohama z buše,
rukama s poláru,
hlavou v plurálu,
že s těla s nápaditou grácií,
se roztouženě napiji.
Autor Fanosh, 08.09.2010
Přečteno 296x
Tipy 3
Poslední tipující: SatanX, Niky88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí