Je to má bolest

Je to má bolest

Anotace: ...

Jsou věci
co už mě tak nebaví
třeba
že mám vlasy černý
a né zrzavý
Jsou lidi
co mi schází
i když vedle nich stojím
a jsou lidi
co nevídám
a přesto se jich bojím
Bojím se těch nocích
v kterých nemůžu spát
to mám pak pocit
že nikdo nemá mě rád
Takovej ten pocit
že něco mě svírá na duši
a když usnu
nezdá se žádný sen
Je to má bolest
co v sobě mám
a nikdo netuší
křičím ji do prázdných bytu stěn
Křičím
ale rukou držím si ústa
ať neruším sousedy v domě
a v tom tichu ta bolest vzrůstá
nic nejde ven
vše zůstává ve mě
Autor Krpi Nika, 08.09.2010
Přečteno 245x
Tipy 2
Poslední tipující: Pevya, Niky88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí