Trvalá dysfunkce

Trvalá dysfunkce

Anotace: ...

V pravé poledne ulice křičí
při císařském řezu bez umrtvení
Po zbytek dne žalozpěv smrti
za mrtvého novorozence všednosti
znít bude až do kuropění

Trvalá dysfunkce
diagnózou není samota stárnoucího muže
ani jeho vzpomínky na protektorát
Když tmy jsou z vosku
slovem ani činem nemůžeš je zastavit
dál už se s nimi pod tvým plamenem neroztékat

Když tmy jsou z vosku a včelích pláství
ty včely zběsile z mých představ ujídají
A zbytek hostů
holou kost skutečnosti k boji tasí
Už zase to dětství
krvavé stopy promlčené ve vřesu a mlází
Autor Lukáš Rymeš, 08.09.2010
Přečteno 505x
Tipy 31
Poslední tipující: Mango-Holka, Markéta G., DnyVunoru, Zorenka Ježková, susana načeva, Psavec, dream in emptiness, Gabrielle, labuť, Severka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsou to slova,co hodně moc potěší!:)))

11.09.2010 00:36:00 | Zorenka Ježková

Moc dobře napsáno!:)))

10.09.2010 01:06:00 | susana načeva

skvostná slova

08.09.2010 19:42:00 | její alter ego

super ....ST

08.09.2010 19:17:00 | zenge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí