Hledač pokladů

Hledač pokladů

Anotace: ...

Jsem slepý hledač pokladů

z čekání na štěstí mi zrezivěly vlasy

Poslední, co jsem nenašla

- svou lebku -

odkážu tobě

Nechci, abys zůstal sám



Nebudu se dívat na sebe častěji než do tebe

jsi můj lhář v akváriu

ale když tě jdu navštívit

nejprve vidím svůj odraz

Stejně bys mi neřekl, jak mi to sluší



Trochu se třesu a není to touhou



Usměj se, fotím tě

- po nás potopa a pár snímků z dětství

Zapomenutý věk, haleluja!



A přece bych pro tuhle chvíli vrátila se z nebe.
Autor Sapfó, 08.09.2010
Přečteno 342x
Tipy 5
Poslední tipující: Gabrielle, CULIKATÁ, Kapka, Pablo Kral
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí