Nejistota

Nejistota

Anotace: ...

Tvoje vůně se ztratila po první cigaretě
Tvůj smích dozněl hned po první cizí větě
Nenacházím v davu ani podobné tvým očím

Na pobřeží je to daleko, ale k tobě ještě dál
Už si ani nepamatuji, kde jsi se mnou naposledy stál
Všechny zprávy od tebe už smazal strach

Bojím se, že už ani nejsi
Že jestli nejsi, tak co bude se mnou, až se nevrátíš
Čekám na tebe
Autor mozec, 08.09.2010
Přečteno 364x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, Fanosh
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí