BĚDA !

BĚDA !

Anotace: básnička jen tak....

BĚDA !

Chlastali, po kýblech vodku chlastali
soudruzi naši milí
jak švestky pak k zemi padali
váleli se a blili....

Kdyby však místo stakana
rvali si do hlavy Lenina
mohli už zítra od rána
mávat praporem revoluce,
která právě začíná...

Statečně a prudce mávat
kámen lámat,stavět domy
na stráži stát při hranici
kácet stromy,věšet opozici
a ve volných chvílích
řídit uranové doly
...takhle po nich zbyly
jen poblité stoly!
....běda....
Autor Houda, 09.09.2010
Přečteno 264x
Tipy 14
Poslední tipující: jitka.svobodova, Le ver luisant, zenge, Psavec, Zasr. romantik, Fanosh, Pablo Kral, divoska_jaja
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nejen stoly
to vezmou vosky
ale i duše a naše mozky...

09.09.2010 16:36:00 | zenge

Podělali, co mohli!

09.09.2010 13:16:00 | Zasr. romantik

Kdybys měl, hochu, pravdu ... Zbylo toho tady po nich víc než jen poblité stoly!

09.09.2010 13:15:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí