V kapkách

V kapkách

Anotace: ....

Dva zvrhlí blázni v dešti tancují
- na ostré hraně.
neboj se následků,
jen podívej se na ně.

Možná na jejich gestech je
- cosi až krutého,
tak nesnesitelně jasného,
že i cizím brečet by se chtělo.

V odlescích blesků vnímá
- po kapkách vlhké tělo
a zlíbá její prudkou vášeň.

V dotecích na prach zhoří,
nic po nich nezbyde,
a do noci oba znovu se noří,
hvězdy je uvězní.
Autor K.lara, 09.09.2010
Přečteno 256x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, jedam, Le ver luisant, Z kapky deště, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí