Večerní stesk

Večerní stesk

Anotace: ...

Prochazím hodinami,
pomalu míjím minuty i vteřiny.

Nekonečně táhne se den.
A já ptám se sama sebe,
kde je ten,
jenž hlídá moje spaní,
a dá mi naději ranní,
že žít se dá krásně
a že život je plný vášně.

Drzá slečna odmlouvá času,
její oči plné ďasu,
když představit by si měla,
že usínat bude další noc sama.

Zbyl jí jen medvěd plyšový,
ke kterému naivně se tulí
a tajně pod peřinou steskem bulí.
Autor K.lara, 09.09.2010
Přečteno 249x
Tipy 5
Poslední tipující: Danger, jedam, Strixa, Pevya
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

určitě už jede na bílém koni
možná už vyjel loni
jen někde uvíz ...

12.12.2010 16:15:00 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí