Bolest

Bolest

Anotace: ví snad někdo, jak se jí zbavit?

Slova se ztrácejí z paměti
už nevím, jak říct, co cítím.
Tichá bolest spoutává mysl,
těžké je prázdné bytí.
Nelze už zastavit ten příliv bolesti,
vetkaná v útrobách, zarostlá do kostí.
Nedá se vymazat, nedá se vytrhnout,
je všude přítomna, ta bolest proradná.
Autor ninive9, 09.09.2010
Přečteno 271x
Tipy 5
Poslední tipující: Tracy, Fanosh, CULIKATÁ, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí