Kdesi teď...

Kdesi teď...

Anotace: ...

Teď....
na chvíli zamrkáš,
koupeš se v tónech milovaných tónů
jezera oblohy se svými obzory
teď a tady
a brána do zahrady
a brána do města
dnešním snem kráčela nevěsta
bez ženicha...
Prošla se prázdnou ulicí
hovoříc tiše k panu Měsíci,
ale dnes nesvítil..
a velký most přez řeku světa
vedl ji k zámku z proseb léta
zámek postavený v blátě
a muž, jež nejvíc zná Tě
někde se ztratil
snad v křídlech havranů
s měsícem po ránu
Teď...
a možná se zeptá :
,,kde jsi?"
a odpověď...kdesi...
kdesi..teď...
Autor Káňátko, 09.09.2010
Přečteno 371x
Tipy 2
Poslední tipující: zelená víla, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí